Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μετασεισμός 5,4 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5:05 το πρωί στον θαλάσσιο χώρο 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κάσου.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5:05 το πρωί στον θαλάσσιο χώρο 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κάσου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών πρόκειται για μετασεισμό, έπειτα από τη δόνηση των 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες στις 21:07 ανατολικά της Κρήτης.

Σημειώνεται ότι μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ακολούθησαν όλο το βράδυ δεκάδες μετασεισμικές δονήσεις μεγέθους από 3,1 έως 5,4 Ρίχτερ, οι ισχυρότερες των οποίων ήταν οκτώ που το μέγεθος του ανερχόταν πάνω από 4 Ρίχτερ.

Το μεγαλύτερο μέρος των δονήσεων έχουν γίνει αισθητές στην ανατολική Κρήτη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές από τη σεισμική δραστηριότητα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καθίζηση στην οδό Αβδήρων στο Περιστέρι – Διακοπή κυκλοφορίας

Peristerinews.gr Newsroom

Peristeri Run 2026: Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Περιστέρι την Κυριακή

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Αντιδράσεις για την εκδήλωση με αφορμή τα 10 χρόνια από τη Σύνοδο της Κρήτης

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment