PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Μετάνιωσα που άλλαξα τη θρησκεία μου για το Σεϊταρίδη»



Ηταν καλοκαίρι του 2005 όταν το μοντέλο Tugce Kazaz παντρευόταν τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη.

Ηταν καλοκαίρι του 2005 όταν το μοντέλο Tugce Kazaz παντρευόταν τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Σειρήνες στο Αιγαίο και από εκείνη την στιγμή και έπειτα έκανε τα πάντα για να είναι μαζί. Εκείνος άφησε κάθε επαγγελματική του υποχρέωση για χάρη της, ενώ εκείνη, εγκατέλειψε όχι μόνο την δουλειά της αλλά και την οικογένειά της για να είναι κοντά του. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αλλάξει θρησκεία και να βαφτιστεί χριστιανή για χάρη του έρωτά της για εκείνον.

Ο γάμος τους διήρκεσε μέχρι τα τέλη του 2008. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η Tugce ξεσπά λέγοντας ότι μετάνιωσε για όσα έκανε τότε για τον αγαπημένο της, με τον οποίο πλέον δεν έχει καμία επαφή: «Μετάνιωσα που άλλαξα θρησκεία για τον Γιώργο Σεϊταρίδη. Γι’αυτό έφταιγαν δύο πράγματα, ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση που ένιωσα. Αλλά τώρα έμαθα», δήλωσε σε τουρκική ιστοσελίδα. Όταν την ρώτησαν εάν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί, απάντησε: «Εάν αυτό είναι το πεπρωμένο μου…»

Η Tugce και ο Γιώργος έβαλαν τέλος στον γάμο τους και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Εκείνος συνέχισε να εργάζεται, ενώ εκείνη επέστρεψε στην Τουρκία. Τότε, όμως, τα πράγματα για εκείνη ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Η απόφασή της να αφήσει τους γονείς της και να αλλάξει ακόμη και θρήσκευμα προκάλεσε την οργή των συγγενικών της προσώπων, που της είχαν κλείσει την πόρτα.

«Οι γονείς μου με αποκλήρωσαν», δήλωσε τότε η Tugce, που έκανε τεράστια προσπάθεια να βγει από το τούνελ στο οποίο είχε μπει. Εκανε τα πάντα για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή, καθώς πολλά πράγματα είχαν πάει «πίσω».

Με τις δηλώσεις της σε τουρκικό site, η Tugce ανατρέπει όλα όσα έλεγε και έκανε πριν από επτά χρόνια και προσπαθεί να επανέλθει στα πράγματα της μόδας, τουλάχιστον στην χώρα της. Οσο για το εάν θα την δούμε με νέο έρωτα; Τίποτα δεν αποκλείεται…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Leave a Comment