PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλο προβάδισμα σε Νέα Δημοκρατία και Πατούλη δείχνει δημοσκόπηση


Μεγάλη διαφορά στην πρόθεση ψήφου υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, δίνει η δημοσκόπηση της Rass για την Περιφέρεια Αττικής, με τους ψηφοφόρους να επιθυμούν και δεύτερη θητεία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ώστε να ολοκληρώσει το έργο του.

Στην πρόθεση ψήφου, το κυβερνών κόμμα να προηγείται 9,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 32,8% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 23,4% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,1%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,7%, το ΜεΡΑ25 με 3,8% και η Ελληνική Λύση με 3,1%.

Επιθυμία του κόσμου για δεύτερη θητεία του Γ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα και όσον αφορά τον Περιφερειάρχη Αττικής, καθώς οι ψηφοφόροι της περιφέρειας φαίνεται να επιθυμούν μια δεύτερη θητεία του Γιώργου Πατούλη με ποσοστό μάλιστα 52,2%, ώστε να ολοκληρώσει το έργο του.

Ο Γιώργος Πατούλης έχει το αβαντάζ της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς του, αφού το 80% γνωρίζει τον Γιώργο Πατούλη, γεγονός που πιθανώς δεν συμβαίνει με τις άλλες περιφέρειες και τους άλλους περιφερειάρχες.

Σε ποσοστό της τάξης του 50%, ο Γιώργος Πατούλης θεωρείται επιτυχημένος από τους ψηφοφόρους της περιφέρειας, γεγονός που εξηγεί την επιθυμία τους για μια 2η τετραετία.

Ένα δεύτερο πλεονέκτημα του Γιώργου Πατούλη, εκτός της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς του, είναι ότι έχει γνώση της Αυτοδιοίκησης, ενώ οι ψηφοφόροι του αναγνωρίζουν και την αποτελεσματικότητά του.

Όσον αφορά την ερώτηση σε ποιους τομείς θα πρέπει να δώσει έμφαση η Περιφέρεια έως τη λήξη της θητείας της, οι ψηφοφόροι απαντούν “στην κυκλοφορία και τους οδικούς άξονες”, ενώ ακολουθούν τα έργα για το πράσινο και την ποιότητα της ατμόσφαιρας και τα τεχνικά έργα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment