PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω της απεργίας στο μετρό


Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αττική, καθώς – λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο μετρό – η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων παρουσιάζεται στο ρεύμα της εξόδου της Αθηνών-Κορίνθου, στην είσοδο και την έξοδο της Αθηνών-Λαμίας, στον κόμβο Καλυφτάκη, καθώς και στις λεωφόρους Κηφισίας, Μεσογείων και Συγγρού (στο ρεύμα της ανόδου).

Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί το σωματείο των εργαζομένων στο μετρό, καταγγέλλοντας τις ελλείψεις σε προσωπικό και αναλώσιμα υλικά.

Στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι τονίζουν μεταξύ άλλων ότι «στην τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών, έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων προτιμώντας να συνδιαλέγεται υπογείως με κομματικά προσκείμενους και υποτακτικούς».

«Θα σταθούμε απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος του κατεστημένου που προάγει και αναδεικνύει τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, με μοναδικό προσόν τους την κομματική υποταγή, που χρησιμοποιούν ακόμα και μαφιόζικες πρακτικές προσπαθώντας να τραμπουκίσουν οποιονδήποτε εργαζόμενο έχει αντίθετη άποψη ή θίγει τα συμφέροντά τους» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Λόγω της απεργίας οι συρμοί της γραμμής 2 και 3 θα μείνουν ακινητοποιημένοι. Τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment