PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με υποδειγματική οργάνωση η δωρεάν διανομή επισιτιστικής βοήθειας στο Περιστέρι (video)


Στα πλαίσια του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, το οποίο υλοποιείται από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) παραδόθηκαν την Τρίτη 7 Μαρτίου σε περισσότερες από 1200 οικογένειες δικαιούχων Περιστεριωτών τα ανάλογα πακέτα τροφίμων.

Η διαδικασία διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και εξελίχθηκε με πλήρη οργάνωση ώστε να μην δημιουργηθούν ουρές από τους δικαιούχους αλλά και να βοηθηθούν όσο γινόταν με τη μεταφορά των πακέτων.

Τα πακέτα που δόθηκαν στους δικαιούχους περιλάμβαναν ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ρύζι, αλεύρι, ζυμαρικά, τοματοπελτέ, ζάχαρη, μήλα, πορτοκάλια, καρότα, πατάτες, ντομάτες, κοτόπουλο, μοσχάρι ενώ στις οικογένειες από 2 άτομα και άνω δόθηκε χοιρινό κρέας και γάλα εβαπορέ, σε ποσότητες ανάλογα με το μέγεθος των οικογενειών τους.

IMG_2668

IMG_2685

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βρέθηκε στο σημείο της διανομής και τόνισε πως η υποδειγματική οργάνωση της διανομής έγινε με σεβασμό στον πολίτη που δυσκολεύεται ακόμα και για την πιο βασική ανάγκη, αυτή της επιβίωσης.

IMG_2684

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα ΤΕΒΑ γίνεται σε συνεργασία του ΑΣΔΑ με τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και τις Μητροπόλεις και εξυπηρετεί τις ανάγκες χιλιάδων συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν καθημερινά την ακραία φτώχεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment