PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με το δεξί στα playouts της Super League ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος έπαιξε με τη φωτιά αλλά κατάφερε να λυγίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις, επικρατώντας 3-2 στην πρεμιέρα των playouts της Super League.

Μια νίκη που βάζει τον Ατρόμητο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και κάνει τους ιθύνοντες να ξεκινούν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Το πρώτο μέρος είχε γρήγορο ρυθμός, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή και τον ΠΑΣ να είναι πολύ πιο απειλητικός. Οι Ηπειρώτες μόλις στο 3′ είχαν δοκάρι με τον Τζίμα, ενώ στο 7′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να σκοράρει με κοντινή προβολή. Ο διαιτητής έδειξε σέντρα, αλλά μετά από έλεγχο στο VAR φάνηκε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή.

Σταδιακά ο Ατρόμητος επέβαλλε τον ρυθμό του ενώ ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που είχε τις ευκαιρίες, καθώς ο Τούτου ήταν ιδιαίτερα δραστήριος από τα δεξιά. Στο 27′ ο Ροσέρο και ο Ριένστρα είδαν τις προσπάθειές τους να σταματούν σε πόδια αμυντικών του Ατρομήτου, όπως και το σουτ του Παμλίδη μέσα από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ στην πρώτη του τελική στο ματς με το ωραίο σουτ του Γκονζάλεθ μέσα από την περιοχή. Στο φινάλε του πρώτου μέρους είχε την ευκαιρία και για δεύτερο γκολ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, αλλά ο Σούλης τον σταμάτησε με ωραία επέμβαση, όπως και την προσπάθεια του Γκονζάλεθ που πήρε το ριμπάουντ.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να βρει το γκολ και το κατάφερε με τον Παμλίδη με πλασέ έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια πίεσε για να σκοράρει, όμως ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ σε ανύποπτη φάση, με τον Σούλη να κάνει κακή έξοδο και τον Τζαβέλλα να σκοράρει προ κενής εστίας.

Ο ΠΑΣ πίεσε μέχρι στο φινάλε, είχε τεράστια ευκαιρία με τον Τζίνο στο 73′ και στο 83′ την κεφαλιά του Λεό που έβγαλε ο Μαρκετζάνι. Στην επόμενη καλή φάση ο Εραμούσπε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος βρήκε όμως ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις με τον Βέργο και σφράγισε το τρίποντο, κάνοντας το 3-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Koύντε, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ- Έντερ, Κούεν (55’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ (79’ Ασεβέδο), Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος), Βαλένσια (55’ Βρακάς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Οσέι Τούτου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (46’ Λέο Μπατίστ), Τζίνο, Τζίμας, Ριένστρα (46’ Καραχάλιος), Ροσέρο (84’ Ντεμίρ), Παμλίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Περιστέρι στις 8 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League!

Peristeri News

Περιστέρι: Ο Τζο Ράγκλαντ MVP της Basket League

Peristeri News

Κλείδωσε την τρίτη θέση το Περιστέρι επικρατώντας του Άρη (vid)

Peristeri News

Leave a Comment