PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με το… δεξί στα «Αισχύλεια»


Θετικά συμπεράσματα από την αφομοίωση του τρόπου παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση αποκόμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Θετικά συμπεράσματα από την αφομοίωση του τρόπου παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση αποκόμισε ο Αργύρης Πεδουλάκης στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο οποίο η ομάδα μας κέρδισε 77-51.
Ηταν η πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο του τουρνουά «Αισχύλεια» στην Ελευσίνα και μετά τη νίκη του το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19:30) τον Πανελλήνιο ο οποίος κέρδισε 78-76 τον Πανελευσινιακό.
«Το ματς ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας και μας βοήθησε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα» πιστοποίησε στις δηλώσεις του και ο προπονητής του Περιστερίου «Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Παρουσιάσαμε βελτίωση σε σημεία του παιχνιδιού μας, αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά. Συνεχίζουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».
Ο Αργύρης Πεδουλάκης σίγουρα κρατάει την καλή αμυντική λειτουργία, όπως και την άνοδο του Σένσλι. Ο Λούμπι βοήθησε στην επίθεση και στα ριμπάουντ, ενώ ο Τσιάκος έδειξε σα… να μην έλλειψε μια μέρα.
Τα δεκάλεπτα: 8-21, 16-44, 37-58, 51-77
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Φραγκιάς): Τόμσον 16 (2), Μπάξτερ 15 (1), Κασελάκης 7 (1), Χατζής 2, Ουέιβερ, Κουκουλάς 3, Κανονίδης 3, Παπαντωνίου 4, Γαλλιώτος 1, Παπαδάκης, Καπινιάρης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Μάντζαρης Β. 3, Κιγκ 9 (1), Παπανικολάου 6, Σένσλι 19 (2), Λούμπι 10, Σκοτ 13 (3), Τσιάκος 11, Μότσνικ 2, Πέτρουλας 2, Μάντζαρης Α. 2, Ψαρόπουλος, Μαρούγκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment