PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με όλα τα όπλα του για το διπλό στη Σουηδία ο Ατρόμητος (video)


Η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Friends Arena έδειξε ότι η Περιστεριώτικη ομάδα είναι πανέτοιμη…

Πανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΙΚ Στοκχόλμης έδειξε ο Ατρόμητος πραγματοποιώντας την τελευταία προπόνησή του πριν το παιχνίδι στο πανέμορφο Friends Arena.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρά την έντονη βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, δεν επηρεάστηκε δείχνοντας πως βρίσκεται στη Σουηδία για ένα καλό αποτέλεσμα κάτι που φανερώθηκε από τη διάθεση και τη ψυχολογία των παικτών.

Όσον αφορά την ενδεκάδα της ομάδας υπάρχουν μέχρι και σήμερα δυο θέσεις που ο προπονητής της ομάδας δεν έχει αποφασίσει ακόμα το ποιος θα τις καλύψει.

Μιλάμε για τη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού όπου οι δύο επικρατέστεροι είναι είτε ο Μπιτόλο είτε ο Κούρος και τη θέση του κεντρικού αμυντικού μεταξύ του Νίκου Λαζαρίδη και του Πάπε Εμπόου.

Στις υπόλοιπες θέσεις κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Γκορμπούνοφ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κιβρακίδης και στο κέντρο ο Φυτανίδης. Στο κέντρο θα δούμε τρείς παίκτες και συγκεκριμένα τους Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου Γκαρσία. Η τριπλέτα της επίθεσης στο 4-3-3 θα κλείσει με τους Ούμπιδες, Μαρσελίνιο και Ναπολεόνι.

Δείτε εικόνα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Friends Arena:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment