PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με γκολ στην εκπνοή ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία απέναντι στον Πανσερραϊκό


Ισόπαλο 1-1 έληξε το Ατρόμητος – Πανσερραϊκός με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα.

Σε ένα αδιάφορο ματς για τον Ατρόμητο κάτι που έδειξε και η εικόνα του ματς, οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με την εκπνοή φτάνοντας τους 33 βαθμούς στη βαθμολογία των playout της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή όταν στο 18′ ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Άλεκσιτς να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα για το 0-1 του Πανσερραϊκού.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπετανκόρ έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε στο 30′ με τον Ρομπάιγ να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και τον Χόβαν να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Ενώ στο 35′ το σουτ του Κιβρακίδη από τα δεξιά έφυγε έξω.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ίλιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές για να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του και οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 47′ με τον Ρομπάιγ με ωραία ενέργεια από τα δεξιά να περνάει τον αντίπαλο του, να κάνει το σουτ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χοβάν.

Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήρθε στο 51′ όταν οι παίκτες των φιλοξενούμενων άλλαξαν ωραία τη μπάλα από τα αριστερά στα δεξιά με τελικό αποδέκτη τον Δεληγιαννίδη ο οποίος έκανε το πλασέ με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βέργος απείλησε με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Χοβάν.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 85′ όταν ο Ουάρντα βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά από πάσα από τα δεξιά, έκανε το σουτ το οποίο ήταν αρκετά άστοχο. Ενώ στο 89′ σε εκτέλεση φάουλ του Αιγύπτιου ο Μαρκετζιάνι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση του σκορ στο 90+4′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες από τα δεξιά ο Τζοβάρας πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τον Χοβάν να έχει κάνει έξοδο χωρίς αν έχει εκτιμήσει σωστά τη μπάλα και δεν πρόλαβε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα και το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46′ Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46′ Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62′ Τζοβάρας), Βέργος (70′ Ανγκιέλσκι), Ντιρκς (46′ Βρακάς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66′ Γούλερι), Ουάρντα (90+3′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66′ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (86′ Σοφιανός).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ήττα στη Βόννη για το Περιστέρι και πλέον όλα κρίνονται στο Κλειστό (vid)

Peristeri News

Με ψηφιακό εισιτήριο η είσοδος στα γήπεδα, άνοιξε η πλατφόρμα tickets.gov.gr

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για ΟΦΗ και Ατρόμητο στην Κρήτη

Peristeri News

Leave a Comment