PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Με απουσίες ο Ατρόμητος για την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό


Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί την Τετάρτη (31/1) ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο προημιτελικό του ζευγαριού και στη ρεβάνς του 2-1 που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Εκτός έμειναν λόγω ίωσης οι Τζαβέλλας, Κούεν, ο Γιουμπιτάνα που αποκόμισε ένα χτύπημα στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας και έκανε μόλις μία προπόνηση, ο Ιμερέκοφ που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο μετατάρσιο, ο Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπως και ο Ακιμπού Καμαρά που συνεχίζει στη διοργάνωση με το δικό του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Ερλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Κιβρακίδης, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς της ΚΕΔ για τις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος βάζοντας τον Άγγελο Ευαγγέλου να διαιτητεύσει την δύσκολη ρεβάνς του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Ευαγγέλου Άγγελος

Βοηθοί: Κωσταράς και Δημητριάδης

Τέταρτος: Τσαγκαράκης

VAR: Ζαμπαλάς και Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment