PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μαξίμου: Για καιρό στην αντιπολίτευση ο Κυρ. Μητσοτάκης


Να συνειδητοποιήσει ότι «έχει μπροστά του μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση», καλεί τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας το νέο αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.

Όπως εκτιμά η κυβέρνηση, «ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να κρύψει το άγχος του: Το άγχος που του προκαλούν τα στοιχεία και οι προβλέψεις – ακόμα και σημερινές – για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Το άγχος του για το σταδιακό ξεσκέπασμα της διαπλοκής, που λεηλάτησε τις προηγούμενες δεκαετίες τον τόπο. Το άγχος του για την επιβολή της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

Το Μέγαρο Μαξίμου καταλογίζει στον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι «προσπαθεί να ανακόψει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση». «Δυστυχώς γι` αυτόν, δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να εκφωνεί ομιλίες όπως η σημερινή», συμπληρώνει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Θα του προτείναμε πάντως να μετριάσει τις αναφορές του “στους τίμιους και εργατικούς Έλληνες”, γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να θυμίζει στην κοινή γνώμη τα Panama Papers, αλλά και τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του και του “Κήρυκα Χανίων”», συνεχίζει το Μαξίμου, καλώντας παράλληλα τον κ. Μητσοτάκη «να μην παριστάνει τον χθεσινό, όταν μιλάει για συντάξεις και καταστολή».

Όπως αναφέρει η κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ν.Δ. «υπήρξε μέλος μιας κυβέρνησης που περιέκοψε 11 φορές τις συντάξεις και κατέφυγε σε ένα μαζικό, συστηματικό και διαρκές όργιο καταστολής εναντίον πολιτών, προκαλώντας τις αντιδράσεις ακόμα και της Διεθνούς Αμνηστίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment