PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μαξίμου: Εκτός συζήτησης νέα μέτρα από 2018


Εφικτό στόχο θεωρούν κυβερνητικές πηγές την πολιτική συμφωνία έως τις 5 Δεκέμβρη και σημειώνουν ότι είναι εκτός συζήτησης το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα μετά το 2018.

Πολιτική συμφωνία, όπως αναφέρουν, σημαίνει ότι οι δυο πλευρές είναι σύμφωνες πως έκλεισε το δημοσιονομικό, τα ενεργειακά και τα εργασιακά και από εκεί και πέρα προχωρά η υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

Για το θέμα του χρέους οι ίδιες πηγές λένε ότι στόχος είναι να υπάρχει καθαρός διάδρομος δεκαετίας και προσθέτουν ότι είναι σημαντικές οι σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ και τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, καθώς και η επικείμενη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στο Άμπου Ντάμπι.

Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό σημειώνουν ότι το βασικό είναι να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών, σε συντονισμό με την κυπριακή κυβέρνηση και προσθέτουν, ότι παρά τις διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το θέμα των εγγυήσεων, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για λύση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment