PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Μ. Σφακιανάκης: Εγώ θα πω την αλήθεια, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα


Το πρώτο του βίντεο – μήνυμα, μετά την απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά να τον διαγράψει από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» μετά τις δηλώσεις του για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Σε εύθυμο ύφος και με ξεκάθαρο τρόπο είπε ότι «εγώ θα πω την αλήθεια, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα». Και συνέχισε: «Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα.

Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις και δεν μπορεί κανείς να μου το αλλάξει».

«Καταδικάζω τον φόνο, είμαι ενάντια στους δολοφόνους αλλά είμαι υπέρ της αλήθειας. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά. Να’ ναι καλά η Περιφέρεια, εμείς είμαστε ανεξάρτητοι πια. «Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά, από το να κάνω κωλοτούμπες» λέει στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

@sfakman888

Συνεχιζω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ στην περιφερεια Αττικης 🏃🏾 Τα καλυτεεα ερχονται 🧢😍

♬ πρωτότυπος ήχος – Manos Sfakianakis

Θυμίζουμε ότι ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., κ. Σφακιανάκης, ανέφερε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η 28χρονη Κυριακή Γρίβα προκάλεσε τη δολοφονία της γιατί εμφανιζόταν… ευτυχισμένη στα κοινωνικά δίκτυα. Στην προσπάθειά του να ρίξει τις ευθύνες για τη δολοφονία ακόμα και στην ίδια είπε χαρακτηριστικά πως «το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω». Επιπλέον, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον γυναικοκτόνο, καθώς αρκέστηκε να αναφερθεί μόνο στα ψυχιατρικά του προβλήματα, λέγοντας πως «ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής, ήταν stalker…».

Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. «Εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε», σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης. «Το έγκλημα ήταν για μένα αναπόφευκτο», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Χαρδαλιάς έθεσε εκτός Περιφερειακής Ομάδας τον Μανώλη Σφακιανάκη

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Ενεργειακή αναβάθμιση 40 σχολικών μονάδων σε 9 Δήμους

Peristeri News

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Leave a Comment