PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μ. Γλέζος: Θεοποίηση του χρήματος από τον Γ. Στουρνάρα


Σκληρή απάντηση στον υπουργό Οικονομικών για τη δήλωσή του πως «δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια» έδωσε ο Μανώλης Γλέζος.

Σκληρή απάντηση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τη δήλωσή του πως «δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια» έδωσε ο Μανώλης Γλέζος.

Όπως είπε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, από τη δήλωση του κ. Στουρνάρα αποκαλύπτονται «η φτωχοποίηση της κοινωνίας, η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και η θεοποίηση του χρήματος».

«Ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος, η ύπαρξή του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυνική και απόλυτη αυτή δήλωση δείχνει ότι επιστήμονες που δεν αμφιβάλουν, δεν αμφισβητούν, αλλά έχουν ως θέσφατο την άποψή τους -και μάλιστα μια τέτοια άποψη- σημαίνει ότι υπηρετούν το παλιό, το παρωχημένο, το αντιανθρώπινο, το αντιεπιστημονικό».

Ο κ. Γλέζος σημείωσε ακόμη ότι η επιστήμη προχωρά με την έρευνα και η έρευνα με την αμφισβήτηση.

«Ας καταλάβει, επιτέλους, ο υπουργός Οικονομικών ότι με αυτόν τον τρόπο δεν υπηρετεί ούτε τον Άνθρωπο, ούτε την Επιστήμη, ούτε την Οικονομία, αλλά ούτε και τη Χώρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment