PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μ. Χρυσοβελώνη: Νόμιμο το μόρφωμα της Ελιάς;


Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Αθανασίου και Οικονομικών κ. Στουρνάρα κατέθεσε τη Δευτέρα η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Αθανασίου και Οικονομικών κ. Στουρνάρα κατέθεσε τη Δευτέρα η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με τη νόμιμη λειτουργία της «Ελιάς – Δημοκρατικής Παράταξης».

Η ερώτηση της κ. Χρυσοβελώνη αφορά το κατά πόσο είναι νόμιμη η λειτουργία των τεσσάρων κομμάτων που απαρτίζουν το συνασπισμό. Συγκεκριμένα, διερωτάται αν το ΠΑΣΟΚ, η «Συμφωνία για την Ελλάδα», η «Δυναμική Ελλάδα» και οι «Νέοι Μεταρρυθμιστές – Πολιτεία 2012- Πρωτοβουλία Β’» διαθέτουν εγκεκριμένα από τον Άρειο Πάγο καταστατικά, καθώς και ΑΦΜ από τη φορολογική διοίκηση.

Επιπλέον, η κ. Χρυσοβελώνη ζητά να δημοσιοποιηθούν τα ΑΦΜ των τεσσάρων κομμάτων, αλλά και της «Ελιάς», καθώς και να γνωστοποιηθεί αν η τελευταία παρουσιάστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης ως αυτοτελές και ενιαίο κόμμα ή ως συνασπισμός πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment