PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μ. Χρυσοβελώνη: Ανοιχτοί οι ΑΝΕΛ σε κυβερνητική συνεργασία με στόχο το συμφέρον της χώρας


Οι ΑΝΕΛ δεν είναι αντίθετοι σε κυβερνητική συνεργασία που στοχεύει στο συμφέρον της χώρας, είπε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπογραμμίζοντας πάντως ότι -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει πρόβλημα κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε αντίθετοι στην οποιαδήποτε συνεργασία, πλην συνεργασίας ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση του κ. Βενιζέλου. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Αλλά από εκει και πέρα, αν είναι κάτι προς το συμφέρον της χώρας, εμείς ασφαλώς θα το δεχτούμε», δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σημείωσε ακόμη ότι κάθε νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ το εξετάζει και συναποφασίζει τι θα πράξει στην κάθε περίπτωση, έχοντας -όπως είπε- ως στόχευση το συμφέρον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Όπως ανέφερε, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «σέβονται τις ιδιαιτερότητες και τις κόκκινες γραμμές» που υπάρχουν μεταξύ των δύο κομμάτων.

Αναφερόμενη στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την επίτευξη συναίνεσης κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι επιδίδονται σε άσκοπες και άκαιρες αντιπαραθέσεις απλώς και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Για το ασφαλιστικό υπογράμμισε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις και κυρίως να μη θιγούν οι μικροσυνταξιούχοι. «Εάν οδηγηθούμε και πάλι σε περικοπές συντάξεων, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις και δεν εξυγιάνουμε τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα έχουμε κάνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment