PeristeriNews.gr
Lifestyle

Λυράρης με χρέος 1.500.000 ευρώ!


Στην κορυφή της μαύρης λίστας με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου βρισκόταν το όνομα του διάσημου Κρητικού λυράρη που συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στην κορυφή της μαύρης λίστας με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου βρισκόταν το όνομα του διάσημου Κρητικού λυράρη που συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του νησιού, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ φέρεται να χρωστά στο ελληνικό Δημόσιο το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι «κάποιοι» τον έμπλεξαν και ότι δεν γνώριζε τίποτα για το τεράστιο ύψος της οφειλής. Εναντίον του ο οικονομικός εισαγγελέας είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 1.543.922,15 ευρώ.

Ετσι άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου πήγαν στο σπίτι του και τον αναζήτησαν, δίχως όμως αποτέλεσμα. Οταν έφυγαν οι αστυνομικοί, οι συγγενείς του τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά για το τι ακριβώς είχε συμβεί και λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό μέγαρο και παραδόθηκε. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν έπειτα στο δικαστικό μέγαρο και ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε εις βάρος του.

Ο λυράρης πάντως, απολογούμενος, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τα χρέη του και πως έχει πέσει θύμα απάτης. Ο 53χρονος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος, ισχυρίστηκε ότι κάποιοι άλλοι τον έμπλεξαν σε οικονομικές ατασθαλίες και υπέγραφε χωρίς να γνωρίζει το αποτέλεσμα. Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. Πάντως οι Αρχές εξετάζουν και την πιθανότητα το τεράστιο ποσό της οφειλής να είναι προϊόν λογιστικού λάθους.

Στο πλευρό του καλλιτέχνη από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, αλλά και αρκετοί θαυμαστές του προκειμένου να του συμπαρασταθούν στη δύσκολη περιπέτεια που περνά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment