PeristeriNews.gr
Οικονομία

Λουκέτο στο ιστορικό εργοστάσιο «Γιούλα» στο Αιγάλεω


Μετά από πάρα πολλά χρόνια ιστορικής πορείας, το εργοστάσιο «Γιούλα» στο Αιγάλεω κλείνει με απόφαση της εταιρείας.

Η BA Glass Υαλουργία Α.Ε., με ανακοίνωση επιβεβαιώνει την απόφασή της να σταματήσει την παραγωγική της δραστηριότητα στο εργοστάσιο «Γιούλα» στο Αιγάλεω, με ισχύ από τα τέλη Μαρτίου.

Η εταιρεία επισημαίνει πως «αυτή η δύσκολη απόφαση είναι αποτέλεσμα των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς στη βιομηχανία γυαλιού». Και συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της πως «τους τελευταίους μήνες η αγορά της υαλουργίας παρουσίασε αισθητή μείωση της ζήτησης, που οδήγησε σε αντίστοιχη μείωση των πωλήσεων.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω από τη σημαντική αύξηση των αποθεμάτων που δημιουργήθηκαν, προκαλώντας την ανάγκη διακοπής ορισμένων γραμμών παραγωγής. Παρά τις προσπάθειες προσαρμογής σε αυτές τις προκλήσεις, η επίμονη έλλειψη ζήτησης, σε συνδυασμό με το συνεχώς αυξανόμενο κόστος αποθήκευσης και την περιορισμένη διαθεσιμότητα αποθηκευτικού χώρου, οδήγησαν δυστυχώς στην απόφαση της παύσης της παραγωγικής διαδικασίας στο εργοστάσιο της εταιρείας».

Αναφορικά με την προοπτική της εταιρείας στην ανακοίνωσή της η BA Glass Υαλουργία Α.Ε., επισημαίνει πως «περαιτέρω, κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου και προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους πελάτες μας, ενοποιούμε τις παραγωγικές μας δραστηριότητες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και μετριάζουμε τις τυχόν επιπτώσεις στους πελάτες μας, διατηρώντας την εμπορική μας δραστηριότητα στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πλαφόν στο ύψος των στεγαστικών δανείων από την Τράπεζα της Ελλάδος

Peristeri News

Ενοποιούνται οι ΔΟΥ Αιγάλεω και Περιστερίου – Ιδρύονται Υπηρεσίες Φορολογικής Εξυπηρέτησης

Peristeri News

Στην τελική ευθεία η έναρξη υποβολής φορολογικών δηλώσεων και η ανάρτηση ΕΝΦΙΑ

Peristeri News

Leave a Comment