PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λοκομοτίβ Σόφιας-Ατρόμητος 1-4


Μεγάλη εμφάνιση από την Περιστεριώτικη ομάδα στο δεύτερο της φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο δεύτερο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους και επικράτησε με 4-1 της Λοκομοτίβ Σόφιας. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και άφησε άριστες εντυπώσεις παρότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Ο Μπέλιτς ήταν εξαιρετικός και στο 24’ πάσαρε στον Αναστασάκο για να κάνει εκείνος το 1-0 και ο ίδιος παίκτης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 45’ διπλασίασε τα τέρματά του. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Σκόνδρας, ενώ ο Αναστασάκος είχε προειδοποιήσει με σουτ στο 17’ που δε βρήκε στόχο.

Ο Μπέλιτς στο 54’ έγινε από δημιουργός, εκτελεστής καθώς ο Αναστασάκος γύρισε τη μπάλα στην περιοχή, ο Σφακιανάκης δεν κατάφερε να σουτάρει, αλλά ο νεοαποκτηθείς μέσος βρήκε στόχο. Η Λοκομοτίβ μείωσε με τον Αντόνοφ στο 69’, όμως ο Επστάιν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σφακιανάκη σκόραρε στο 78’ στο πρώτο του ματς με τη φανέλα του Ατρόμητου.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Σ.: Πέικοφ, Βάσεφ, Ντιάκοφ, Γκάροφ, Μανόλοφ, Μπαϊκάλ, Καρατζίνοφ, Ντάφτσεφ (46′ Αντόνοφ), Γιάνεφ (60′ Ντόνεφ), Ρομάνοφ (46′ Μποζίνοφ), Μέσιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν (66′ Ραχιώτης), Σκόνδρας (83′ Μπιλίτσης), Τόμας (58′ Φυτανίδης), Ζουέλα (83′ Αργυρός), Γιαννούλης (58′ Νάστος), Μπάλλας (58′ Μακρής), Τάτος (66′ Λημνιός), Σφακιανάκης (79′ Γρομητσάρης), Μπέλιτς (58′ Καραμάνος), Καραγκούνης (46′ Επστάιν), Αναστασάκος (66′ Καϊμακαμούδης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment