PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Ληστεία σε βάρος του περιστεριώτικου λαού!»


Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου.

Οι λεονταρισμοί της Διοίκησης του Δήμου και του κ. Παχατουρίδη για τα ταμειακά διαθέσιμα έλαβαν τέλος…

Είναι πλέον πρόθυμοι και έτοιμοι να παραδώσουν τα λεφτά του περιστεριώτικου λαού για την αποπληρωμή του χρέους της πλουτοκρατίας!

Η «ηρωική» εμφάνιση του κ. Παχατουρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο (21/4) κράτησε μέχρι …την επόμενη συνεδρίαση!

Αφού πρώτα «έκανε σαματά» διαδηλώνοντας για τα δίκια του λαού, αφού «φαντασιώθηκε» ότι πήγε και φυλακή …υπερασπιζόμενος τάχα τα λεφτά των Περιστεριωτών τελικά απέδειξε ότι όλα αυτά τα έκανε… για να περνάει η ώρα.

Στην επόμενη συνεδρίαση (28/4/15) φόρεσε το… κανονικό του πρόσωπο, δήλωσε δηλαδή πειθήνιος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (όπως πριν στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και πιστός ακόλουθος της ΚΕΔΕ, στοιχήθηκε με τις παρατάξεις Κελάφα και ΣΥΡΙΖΑ (…με μια βδομάδα καθυστέρηση) δηλώνοντας ότι θα παραδώσει τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου, τα λεφτά δηλαδή του περιστεριώτικου λαού.

Καμιά αυταπάτη να μην έχουν οι εργαζόμενοι. Δεν υπάρχουν σωτήρες! Μόνος του θα σωθεί ο λαός! Με τον αγώνα του θα υπερασπιστεί και θα επιβάλει τα δικαιώματά του. Κανένα χρέος δεν έχει ο λαός σε κανέναν. Χρέος έχει μόνο να αγωνιστεί για το παρόν και το μέλλον το δικό του και των παιδιών του. Κανένας συμβιβασμός και καμιά υποταγή σ’ αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή.

Τα περί εθνικής σωτηρίας που λένε δεν είναι παρά «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» της αστικής τάξης που πάντα βαφτίζει εθνικά τα ταξικά της συμφέροντα. Τα κόμματά της, οι κυβερνήσεις της και οι δήμαρχοί της την πλουτοκρατία και τα κέρδη των καπιταλιστών υπηρετούν!

Οργάνωση και αγώνας με το ταξικό εργατικό και το λαϊκό κίνημα για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, για άλλο δρόμο ανάπτυξης με κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη της πλουτοκρατίας!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment