PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λευκή ισοπαλία του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι


Ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη στη Super League μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν αν και είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, η αποβολή του Κούντε στο 56′ με απευθείας κόκκινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες χωρίς όμως να κάνει τα πράγματα χειρότερα με τον Ατρόμητο να κρατά το 0.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις, χαμηλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ισορροπία. Στο 11ο λεπτό ο Τσακμάκης πήρε κεφαλιά, αλλά ήταν αρκετά άστοχος. Στο 16ο λεπτό ο Καλτσάς βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, κοντρόλαρε την μπάλα, πλάσαρε και σκόραρε με τον βοηθό να ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ, κάτι που επιβεβαίωσε ο έλεγχος στο VAR.

Μέχρι το 30ο λεπτό ο Αστέρας ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Ατρόμητο να χτυπάει στην κόντρα.

Ο Ατρόμητος πήρε κάπως την κατοχή στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός. Γι’ αυτό τον λόγο στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Κόλμαν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιουμπιτάνα, καθώς ήταν απογοητευμένος από τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Oι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά λοιπόν στο δεύτερο μέρος και στο 51ο λεπτό είχαν ευκαιρία. Ο Αγκιμπού Καμαρά δοκίμασε από μακριά το πόδι του. Ο Παπαδόπουλος χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει, ενώ την στιγμή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Αντζιέλσκι.

Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Μετά από onfield review, ο Φωτιάς άλλαξε την απόφασή του για κίτρινη κάρτα και έδωσε κόκκινη στον Κούντε για επικίνδυνο μαρκάρισμά του στον Μάντζη. Τρία λεπτά αργότερα είχε και ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά του.

Ο Αστέρας πήρε τα ηνία και στο 60ο λεπτό απείλησε με τον Ρεγκίς μέσα από την περιοχή. Οι Αρκάδες είχαν μεν την κατοχή, αλλά οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Στο 77ο λεπτό ο Καλτσάς έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού δεν υπήρξε η μεγάλη ευκαιρία και έτσι το 0-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε, Ρομπάιγ, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλένσια, Αντζιέλσκι

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ρέγκις, Καλτσάς, Μάντζης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment