Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Λ. Κατσέλη: Διασφαλισμένη έως την Δευτέρα η ρευστότητα των τραπεζών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

H ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών επαρκεί έως την Δευτέρα το πρωί, εκτίμησε η επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη.

Η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών επαρκεί έως την Δευτέρα το πρωί, εκτίμησε η επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ» εξήγησε η κ. Κατσέλη, προσθέτοντας ότι βάσει του ρυθμού εκροών, η εν λόγω ρευστότητα επαρκεί έως την Δευτέρα το πρωί.

«Η ρευστότητα είναι διασφαλισμένη έως την Δευτέρα, μετέπειτα θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» συμπλήρωσε, παραπέμποντας στις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, το οποίο συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλη Κυκλοφορίας 2027: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια

Peristerinews.gr Newsroom

AI agents: Οι ψηφιακοί βοηθοί αλλάζουν τις πληρωμές

Peristerinews.gr Newsroom

Φορολοταρία Σεπτεμβρίου 2026 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment