PeristeriNews.gr
Πολιτική

Λ. Καλαμοτουσάκης: Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων


Με επιτυχία στέφθηκε η Α’ Σύνοδος προέδρων και Στελεχών της Β5 ΝΟΔΕ της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου.

Το αγωνιστικό του παρόν στην πρώτη γραμμή μάχης έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ της ΔΗΜ.ΤΟ Περιστερίου, με επικεφαλής τον Προέδρο Λινάρδο Καλαμοτουσάκη.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Περιστερίου εκτός των άλλων ανέφερε:

‹‹..Οι καιροί είναι δύσκολοι.. Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.. Όλοι μας.. Στελέχη, Γραμματείες, Κ.Ο οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Να ξαναφέρουμε την τοπική κοινωνία στις οργανώσεις. Να φέρουμε πίσω την χαμένη ελπίδα στα μάτια των Ελλήνων Πολιτών. Να δουν οι Έλληνες πολίτες στα μάτια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την Αλλαγή, την Ανανέωση, και την Αναγέννηση της Πατρίδας .Και αυτό γιατί? Γιατί μένουμε  πιστοί στις αξίες μας χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση. Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.. Όλοι μαζί λοιπόν στην πρώτη γραμμή για να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας…››

Το παρόν εκτός από τους διοργανωτές, την Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ και την Β5 ΝΟΔΕ Δυτικής Αθήνας έδωσαν Βουλευτές και πολιτευτές της Β’ Αθηνών, καθώς και στελέχη της Δυτικής Αθήνας.

Η Σύνοδος έγινε «υπό την πολιτική σκέψη» του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος οραματίζεται μία παράταξη, όπου η πολιτική της να διαμορφώνεται από «κάτω προς τα πάνω». Δηλαδή οι τοπικές κοινωνίες, να έχουν έναν ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση της. Αυτό άλλωστε ήταν και το κεντρικό θέμα, της όλης συζήτησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment