PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης στο Περιστέρι: Μια ευκαιρία μόνο


«Μια ευκαιρία μόνο» για να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε προχθεσινή ομιλία του στο Περιστέρι, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

«Δεν ζούμε σε φυσιολογικούς καιρούς και δεν έχουμε μια κανονική κυβέρνηση. Η κυβέρνηση που έχουμε οδηγεί με πολύ μεγάλη ταχύτητα τη χώρα σε πολύ λάθος κατεύθυνση», είπε ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «κατά συρροήν ψεύτη».

«Με αυτήν την κυβέρνηση ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις κατηγόρησε το Μαξίμου ότι «αρχίζει ξανά το ίδιο παιχνίδι της καθυστέρησης με τους εταίρους».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ανησυχία για τα θέματα που αφορούν, όπως είπε, την ποιότητα της Δημοκρατίας μας και την «καθεστωτική λογική του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θυμίζει το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ‘80». «Έχω την εντύπωση ότι χτίζεται ένα άτυπο παρακράτος που έχει ως σκοπό να ελέγξει τις κρατικές δομές με υπόγειες διαδρομές έξω από τον έλεγχο οποιασδήποτε δημοκρατικής νομιμότητας», τόνισε.

Σχολιάζοντας στις καταγγελίες του κ. Πανούση, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι με τον πιο κραυγαλέο τρόπο επιβεβαιώνονται οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αντιεξουσιαστές και με στελέχη του ακραίου χώρου που έχουν επαφή με την τρομοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε στους πολίτες τις τέσσερις τελευταίες ήττες της Ν.Δ. και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη «συνεχόμενη συρρίκνωση» της δύναμης του κόμματος. «Κοίταζα τα εκλογικά αποτελέσματα του 2004. Προσωπικά εγώ είχα πάρει εδώ στο Περιστέρι 10.000 σταυρούς και η Νέα Δημοκρατία 3,3 εκατ. ψήφους. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου η Νέα Δημοκρατία πήρε 1,5 εκατ. ψήφους» είπε.

Επανέλαβε τέλος ότι «ή η νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει στην πορεία την οποία έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια ή θα αλλάξει ριζικά, θα τολμήσει την ανανέωση, θα πάρει τα ρίσκα της αλλά θα βγει αναβαπτισμένη από αυτή τη διαδικασία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment