PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση χτίζει ένα μεγάλο, αριστερό κράτος


Για αναξιοκρατία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι οι διορισμοί που έγιναν σε νευραλγικές θέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκαν με συνδικαλιστικά ή οικογενειακά κριτήρια.

«Η κυβέρνηση χτίζει ένα μεγάλο Αριστερό κράτος διορίζοντας διευθυντές σχολείων με έναν τρόπου που σίγουρα δεν είναι αξιοκρατικός και αντικαθιστώντας το 80% των διοικητών των νοσοκομείων χωρίς καμία ουσιαστική αξιολόγηση», παρατήρησε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Χαρακτήρισε παράλληλα «υπερβολική» την αντίδραση της κυβέρνησης στο δημοσίευμα της «Die Welt». Όπως είπε, «η πλειονότητα των πολιτών αντιλαμβάνονται ότι η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση και δεν περιμέναμε τη γερμανική εφημερίδα να μας το πει».

Σημείωσε επίσης ότι «όσες φορές έχουμε επιχειρήσει ως χώρα να χωρίσουμε την Ευρώπη σε κακούς Γερμανούς και καλούς Γάλλους δεν μας έχει βγει σε καλό».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «εξαιρετικά άστοχη» τη δήλωση του κ. Μπαλτά για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, ενώ αναφερόμενος στα εσωκομματικά της Ν.Δ. εκτίμησε ότι «το 2016 θα είναι μια καλή χρονιά για το κόμμα».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment