Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχή της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για τον χρόνο που του αφιέρωσε, ενώ ο κ. Παυλόπουλος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. για την ενημέρωση.

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχετικά με τους λόγους που ζητήθηκε η συνάντηση με τον ΠτΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε πως υπάρχει στη χώρα «μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ολοκληρωτικής νοοτροπίας που θίγει τη δημοκρατική λειτουργία».

Έκανε επίσης λόγο για «αυταρχική και ολιγαρχική λογική» από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί η υπόθεση των τηλεοπτικών καναλιών να είναι ένα προπέτασμα καπνού για να κρυφτούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος».

Εκτίμησε ακόμη ότι «τίποτε δεν θα αλλάξει με έναν κυβερνητικό ανασχηματισμό». «Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός κυβέρνησης, αλλά ανασχηματισμός Πρωθυπουργού», είπε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment