PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά


Μήνυμα ενότητας, αλλά και απόρριψης του λαϊκισμού και της διχόνοιας, έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρέστη σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων.

«Σήμερα τιμούμε το μεγάλο “όχι” το οποίο ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν απο 78 χρόνια. Η δική μας γενιά θα πρέπει να πει με το δικό της τρόπο το δικό της όχι το οποίο είναι ένα όχι στον λαϊκισμό, ένα όχι στον διχασμό, ένα όχι στη μισαλλοδοξία, ένα όχι στη διχόνοια» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης αφού παρακολούθησε τη δοξολογία και την παρέλαση.

Εξέφρασε παράλληλα τη «μεγάλη εμπιστοσύνη» του στις δυνατότητες του ελληνικού λαού. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και αυτή τη μεγάλη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε. Θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι για να πάμε επιτέλους τη χώρα εκεί που της αξίζει. Επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά γιατί μαζί μπορούμε» είπε.

Σημείωσε ακόμη πως «τα νέα παιδιά που παρέλασαν σήμερα, τα παιδιά του δημοτικού, του γυμνασίου, του επαγγελματικού λυκείου, με το χαμόγελο τους με την αυτοπεποίθηση τους και με την αισιοδοξία τους, μας έδωσαν και το μέτρο της δικής μας ευθύνης» το οποίο, όπως ανέφερε, «δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα ζήσουν μία ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment