PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ειρωνικό να μιλάει ο Αλ. Τσίπρας για «δίκαιη ανάπτυξη»


«Είναι τουλάχιστον ειρωνικό ο πρωθυπουργός να μιλάει για “δίκαιη ανάπτυξη”, τη στιγμή που η πραγματική οικονομία και η κοινωνία μαστίζονται με τόσο μεγάλη ένταση», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιόδευσε την Πέμπτη (16 Ιουνίου) στον Δήμο Αχαρνών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «η υπερφορολόγηση οδηγεί στην αύξηση της ανεργίας και δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής σε καμία προοπτική ανάπτυξης με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση».

Mitsotakis-axarnai-2

Επεσήμανε επίσης ότι η υψηλή εγκληματικότητα δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες και πρόσθεσε ότι οι πολίτες στον Δήμο Αχαρνών «αισθάνονται κάθε μέρα τη ζωή τους να υποβαθμίζεται».

Mitsotakis-axarnai-3

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών και ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας της περιοχής. Στη συνέχεια, μετέβη στον δήμο Αχαρνών, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Κασσαβό και ακολούθως συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και με τοπικούς φορείς.

Αφού ενημερώθηκε για ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος – και ιδιαίτερα για την εγκληματικότητα – ξεκαθάρισε ότι βασική προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία είναι η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Αναφερόμενος στην υψηλή ανεργία που μαστίζει την περιοχή τόνισε ότι ο δήμος Αχαρνών έχει πολλούς μακροχρόνια ανέργους και σημείωσε πως «η ανάπτυξη, οι επενδύσεις και οι θέσεις εργασίας δεν έρχονται με προκαταβολές φόρων και υψηλή φορολογία».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι αδιέξοδη και επανέλαβε «πως η Ν.Δ. θέλει να συνάψει μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες», ενώ πρόσθεσε ότι «σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα τελικά έκανε, εμείς δεν υποσχόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Εμείς θα διανύσουμε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο».

Επίσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και στάθηκε στην ανάγκη άμεσης αξιοποίησής τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment