PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν κινδυνέυει η ενότητα της ΝΔ από τις εκλογές


Την εκτίμηση ότι η Ν.Δ. θα βγει κερδισμένη από τις εσωκομματικές εκλογές, εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με τον κίνδυνο διάσπασης της Ν.Δ., τονίζοντας ότι οι εκλογές αποτελούν «γιορτή» της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «όσοι περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η νομιμοποίηση του νέου αρχηγού», ενώ απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να συμμετάσχουν στις διαδικασίες.

«Η Ν.Δ. είναι ένα κόμμα το οποίο παραδοσιακά ήταν κοντά στην επιχειρηματικότητα» διαμήνυσε εν συνεχεία, προσθέτοντας ότι «πρέπει να ξαναχτίσει δεσμούς με το υγιές κομμάτι του επιχειρείν και αυτό αποτελεί για μένα πρώτη πολιτική προτεραιότητα».

Αναφορά έκανε και στην επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι έδωσαν την ευκαιρία σε ακραία στοιχεία να εκδηλώνονται με τόσο βίαιο τρόπο.

«Υπάρχουν πολλές ευθύνες όχι μόνο στον υπουργό Παιδείας, για την απαράδεκτη δήλωση την οποία έκανε, αλλά και σε όλους αυτούς που επί πολλά χρόνια λοιδορούσαν και πυροβολούσαν το πολιτικό σύστημα και τον κοινοβουλευτισμό» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Επίθεση έκανε και προς την κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «τα προβλήματα διογκώνονται σε τέτοιο βαθμό, που δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment