PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κρίμα… για αυτόν τον Ατρόμητο!


Άλκμααρ – Ατρόμητος 0-2 (τελικό). Ο Καρακούνης έκανε το 0-2 στο 73΄, αλλά η ατυχία έπαιξε πρωταρχικό ρόλο και χθες και σήμερα.

Ένας ηρωϊκός Ατρόμητος άγγιξε το θαύμα κόντρα στην Άλκμααρ (0-2), αλλά λόγω ατυχίας δεν κατάφερε να τρελάνει την Ευρώπη! Απίστευτες ευκαιρίες ο Ιγκλέσιας (80΄, 82΄), δοκάρι ο Ναπολεόνι (86΄)!

Από το λεπτό (59’) που διακόπηκε χθες, συνεχίστηκε το παιχνίδι με μια αλλαγή για τον Ατρόμητο, τον Γκαρσία στη θέση του Δημούτσου.

Στο 52’ ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί πριν εφτά λεπτά με τον Παπαδόπουλο πετυχαίνοντας το πρώτο εκτός έδρας (επίσημο) ευρωπαϊκό γκολ στην ιστορία του.

Στο 74′ από σέντρα του Ούμπιντες, ο Καραγκούνης με σουτ έκανε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ενώ στο 80′ από ενέργεια του Ούμπιντες χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Ιγκλέσιας και πάλι με τον Ματίας στο 82′.

Στο 86′ τρομερό σουτ του Ναπολεόνι τράνταξε το δοκάρι των Ολλανδών

Πριν από την έναρξη, η ομάδα μας κατέθεσε σήμερα ένσταση για τις αιτίες που προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα και περιμένει την έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που πραγματοποιεί έρευνα στο σύστημα πυρασφάλειας του σταδίου.

Άλκμααρ (Φέρμπεϊκ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Ελμ, Γκούντελι, Γκούντμουντσον, Α. Γιόχανσον, Μπέιρενς.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος (60′ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Γ. Σπανός: «Με την απόφαση τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος»

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για την διακοπή στο ματς με την Άλκμααρ και τόνισε ότι ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει νομικά το θέμα.

«Με αυτή την απόφαση ουσιαστικά τιμωρούμαστε εμείς. Για τα μέτρα τάξης ευθύνεται η γηπεδούχος ομάδα. Προκλήθηκε αυτή η πυρκαγιά και έσβησαν όλοι οι πυλώνες του γηπέδου. Σίγουρα δεν φταίει ο Ατρόμητος και εγώ νομίζω πως αν ήταν άλλες ομάδες θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», τόνισε.

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Ατρόμητος και για τις πιθανότητες που έχει να προκριθεί είπε: «Η ομάδα έδειξε ανταγωνιστική και έβγαλε εγωισμό. Είμαστε μπροστά 1-0 και η αντίπαλος ομάδα παίζει με δέκα παίκτες. Τώρα έχουμε 30 λεπτά και κάτι για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες να περάσουμε στους ομίλους. Από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουμε νομικά το θέμα και πιστεύω πως υπάρχει υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας πάνω στα μέτρα ασφαλείας για το πώς πρέπει να διεξάγεται ένα ματς για τα play off του Europa League».

Για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα του Ατρομήτου υποστήριξε: «Είναι πασιφανές πως η UEFA θέλει να γνωρίζει ποια ομάδα θα είναι στην κλήρωση για αυτό θα γίνει το πρωί το ματς. Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί και μιλάμε για τα play off του Europa League».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment