PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κορυφαίος σε ρυθμούς ανάπτυξης στην Ελλάδα ο Δήμος Περιστερίου (video)


Στον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο για το γεγονός ότι ηγείται ενός εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων Δήμων της χώρας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τις υγιέστερες και αναπτυσσόμενες παραγωγικές μονάδες.

Στον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο για το γεγονός ότι ηγείται ενός εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων Δήμων της χώρας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τις υγιέστερες και αναπτυσσόμενες παραγωγικές μονάδες.

Στις 28 Μαΐου 2013 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η τελετή των διακρίσεων στους εκπροσώπους σημαντικών επιχειρηματικών και φορέων της χώρας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις πραγματικές δυνατότητες της Ελλάδας, καθώς επίσης και στην ανάγκη άμεσης επανεκκίνησης της οικονομίας με στόχο την ανάπτυξη, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα.

Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης κατά την ομιλία του, σε μία κατάμεστη αίθουσα, με 300 και πλέον άτομα – ανάμεσά τους Υπουργοί, Βουλευτές, Πρόεδροι, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ανώτερα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων, τόνισε ότι: «Πέρα των μεγάλων και πολλών έργων υποδομής που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια στην πόλη. Προ δύο μηνών περίπου, εγκαινιάστηκαν δύο νέοι σταθμοί Μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη», που έρχονται να δώσουν νέα και υψηλότερη προστιθέμενη αξία στην πόλη μας. Αφού με τον ήδη υφιστάμενο σταθμό του Αγίου Αντωνίου, ο Δήμος μας γίνεται ο μοναδικός στο λεκανοπέδιο μετά την Αθήνα, Δήμος, με τρεις συνολικά σταθμούς μέσα στα διοικητικά του όρια. Γεγονός που τον μετατρέπει σε πυλώνα νέας προοπτικής και προσβασιμότητας της περιοχής μας, σε σχέση με τον επιχειρηματικό κόσμο, τα ενδιαφέροντά του και τις σημερινές σοβαρές ανησυχίες και αναζητήσεις του».


Επιπλέον, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, προς τον κ. Σπύρο Κτενά, Επικεφαλής STAT BANK και τους συνεργάτες του γι’ αυτήν την τιμητική διάκριση του Δήμου Περιστερίου, καταλήγοντας ότι: «Πιστοί στο συγκερασμό υγιών ανθρώπινων χρωμοσωμάτων, πολιτισμικών αξιών και τεχνολογικής συμφιλίωσης και κουλτούρας, δεν θα πάψουμε να ανεβάζουμε όλο και ψηλότερα τον πήχη για το άλμα μας στο μέλλον. Τα ρεκόρ μόνον έτσι καταρρίπτονται και δίνουν τα μεγέθη τους σε άλλα, νεότερα και μεγαλύτερα. Για το Περιστέρι, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο».

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση της STAT BANK (αποτελεί θεσμό για τα τελευταία 10 χρόνια) και η επιλογή των επιχειρήσεων και φορέων ήταν με βάση δέκα (10) αυστηρά τεχνοκρατικά κριτήρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment