• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Κόντρα συνεργατών Β. Μεϊμαράκη – Κυρ. Μητσοτάκη

Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2015

Κόντρα μεταξύ συνεργατών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του υποψήφιου για την προεδρία Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώθηκε δύο μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

Κόντρα μεταξύ συνεργατών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του υποψήφιου για την προεδρία Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώθηκε δύο μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα.

Συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαρακη ανέφεραν σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος ότι η ΚΕΦΕ θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία.

«Όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε 20 ημέρες εθνικές εκλογές, εμείς γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 10-15 ημερες;» πρόσθεσαν, τονίζοντας ότι η εσωκομματική εκλογική διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Σε αυτό πάντως διαφώνησαν κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι σχολίασαν: «Οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι λέμε. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν 15 Νοεμβρίου».

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε να ενημερωθεί για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί όσο αφορά την εκλογή του νέου προέδρου, κίνηση η οποία για πολλούς θεωρείται ως προς το πρώτο βήμα για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.