PeristeriNews.gr
Οικονομία

Κόντρα Μίχαλου και Κορκίδη για την κατάργηση 59 επιμελητηρίων



Ακόμα μια αντιπαράθεση είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Πειραιά.

Ακόμα μια αντιπαράθεση είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Πειραιά Β. Κορκίδης.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΒΕΠ αναφέρει ότι «αποφάσισε να διαφοροποιηθεί πλήρως από τις άστοχες πρακτικές του προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, το οποίο και καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση σύγχυσης» καθώς και ότι «τα παλαιότερα μέλη του ΔΣ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αδυναμία της ΚΕΕΕ να διαχειριστεί έγκαιρα, τη νομοθετημένη από τον Δεκέμβριο του 2012, κατάργηση των 59 Επιμελητηρίων της χώρας, αναζητώντας, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν».

Απαντώντας η ΚΕΕΕ αναφέρει ότι ο κ. Κορκίδης σε όλες ανεξαιρέτως τις γενικές συνελεύσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, όχι μόνο συμφωνούσε αλλά πρωτοστατούσε για την υλοποίηση των δράσεων που πρότεινε η Διοικούσα Επιτροπή της ΚΕΕΕ και ότι έθεσε τις προσωπικές πολιτικές του φιλοδοξίες υπεράνω των αγώνων που δίνουν καθημερινά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

«Τώρα που απέτυχε να εκλεγεί στην ευρωβουλή, επιστρέφει στο Επιμελητήριό του (από το οποίο θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του) ηττημένος αλλά και αλαζόνας» καταλήγει η ΚΕΕΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τι αλλάζει στις αντικειμενικές αξίες σε 12 δήμους

Peristeri News

Στην κορυφή της αγοράς επενδυτικών ακινήτων το Περιστέρι

Peristeri News

Πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα 2,71 δισ. το πρώτο τετράμηνο

Peristeri News

Leave a Comment