PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κολωνός: Αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης ζητεί ο Άρειος Πάγος


Την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, αρμόδιας αντεισαγγελέως ανηλίκων, προκάλεσαν οι καταγγελίες για επιθέσεις που δέχεται η 12χρονη από τον Κολωνό, για να μην αποκαλύψει και άλλα πρόσωπα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζητεί από την Εισαγγελία ανηλίκων Λευκάδας, εκεί όπου διαμένει το μικρό κορίτσι με τη θεία της, την αυξημένη επιτήρηση του παιδιού.

Όπως καταγγέλλει η δικηγόρος της οικογένειας, το παιδί αλλά και τα αδέλφια του δέχεται διαδοχικές επιθέσεις και απειλές. Συγκεκριμένα, χθες το ανήλικο κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της θείας του, από άγνωστο άνδρα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και προσπάθησε να μπει στον χώρο τραυματίζοντας τη μικρή με μαχαίρι στο χέρι.

Η ανήλικη έβαλε τις φωνές, κάλεσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να τραπεί σε φυγή. Η θεία του κοριτσιού έχει καταθέσει ήδη μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αστυνομικό τμήμα.

Η δικηγόρος της οικογένειας της μικρής καταγγέλλει επίσης ότι πριν από δύο ημέρες, άγνωστος σταμάτησε μπροστά στον μικρό αδερφό της 12χρονης και τον προειδοποίησε με κίνηση του χεριού να σωπάσει, ενώ πριν από δέκα ημέρες κάποιος πέταξε μια πέτρα κι έσπασε το παράθυρο στο δωμάτιο των παιδιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment