PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Κοινή επιμνημόσυνη τελετή για Debbie Reynolds και Carrie Fisher


Κοινή επιμνημόσυνη τελετή σχεδιάζεται για τις σταρ του Χόλυγουντ Debbie Reynolds και Carrie Fisher, μητέρα και κόρη που πέθαναν με διαφορά μιας ημέρας αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες και πρόκειται να ταφούν η μία δίπλα στην άλλη, ανακοίνωσε η οικογένεια.

Ο Todd Fisher, γιος της Reynolds και νεώτερος αδελφός της Carrie, είπε ότι είδε κολιμπρί σ’ ένα κοιμητήριο στο Forest Lawn Memorial Park στην περιοχή Χόλυγουντ Χιλς και πείσθηκε πως είναι το ιδεώδες σημείο για να αναπαυθούν οι δύο γυναίκες.

«Έτσι έπρεπε να γίνει», είπε ο 58χρονος Todd, ενθυμούμενος πως η μητέρα του, τραγουδίστρια και ηθοποιός που υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ, είχε ιδιαίτερη αγάπη στα κολιμπρί, που ήταν τακτικοί επισκέπτες στο κτήμα του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η οικογένεια σχεδιάζει δύο ιδιωτικές τελετές -μια κοινή επιμνημόσυνη τελετή και την ταφή της μητέρας και της αδελφής του, της μιας δίπλα στην άλλη, στο Forest Lawn. Θα ακολουθήσει κάποια μορφή δημόσιας τελετής στη μνήμη των δυο γυναικών.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «20/20» του ABC News, ο Todd Fisher μίλησε για τις τελευταίες ώρες της μητέρας του, επιμένοντας πως «δεν πέθανε επειδή ράγισε η καρδιά της», αλλά «απλώς έφυγε για να είναι με την Carrie».

«Δεν ήταν πως περιφερόταν απαρηγόρητη, τίποτα τέτοιο», αφηγήθηκε ο γιος της σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ABC. «Είπε απλώς ότι δεν κατάφερε να δει την Carrie να επιστρέφει από το Λονδίνο. Εξέφρασε το πόσο πολύ αγαπούσε την αδελφή μου. Μετά είπε πως θέλει πραγματικά να είναι με την Carrie. Μ’ αυτές ακριβώς τις λέξεις και μέσα σε 15 λεπτά έπειτα απ’ αυτή τη συζήτηση άρχισε να σβήνει και μέσα σε 30 λεπτά είχε ουσιαστικά τελειώσει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment