PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί


Στην αρχική απόφασή τους να μη χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας εμμένουν οι φαρμακοποιοί.

Στην αρχική απόφασή τους να μη χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) εμμένουν οι φαρμακοποιοί. Όπως επισημαίνουν, οι κινητοποιήσεις θα λήξουν, όταν εξοφληθούν τα χρέη όχι μόνο του τρέχοντος έτους, αλλά και του 2011.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (Φ.Σ.Α.), Κων. Λουράντος, ανακοίνωσε ότι προχωρεί σε διαδικασία κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων ασφαλιστικών οργανισμών που έχουν οφειλές.

Καταγγέλλει όλους τους αρμόδιους στον χώρο της Υγείας τα τελευταία χρόνια, «γιατί με την ενδοτική πολιτική τους βύθισαν εκτός των άλλων και τη φαρμακευτική περίθαλψη σε καταστροφή».

Ο κ. Λουράντος στη συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων τόνισε επίσης: «Δεν αντέχουμε άλλο να υποκαθιστούμε το κράτος. Δεν σηκώνουν άλλο οι ώμοι μας να είμαστε εμείς ο ασφαλιστικός φορέας εκατομμυρίων Ελλήνων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment