PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Κλειδαριές ασφαλείας: Αυτές είναι μερικές αλλαγές που πρέπει να κάνεις για την ασφάλεια του σπιτιού σουΜπορεί να εκπλαγείτε αν σας πούμε ότι σύμφωνα με στατιστικά της αστυνομίας πάνω σε διαρρήξεις σπιτιών, οι περισσότερες έχουν γίνει με διάρρηξη της μπροστινής πόρτας του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι η ασφάλεια των παραθύρων και της εισόδου δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη τους. Οι κλειδαριές ασφαλείας https://fernand.gr/ μπορούν να αποτρέψουν τους επιδέξιους ληστές να εισβάλουν στο χώρο σας. Βέβαια τα μέτρα ασφάλειας του σπιτιού δεν σταματάνε εκεί όπως θα δούμε παρακάτω.

Ένα παλιό πλαίσιο πόρτας μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα και να διευκολύνει τους διαρρήκτες να μπουν εύκολα στο σπίτι σας. Οι επαγγελματίες διαρρήκτες έχουν μεγάλη εμπειρία και βλέπουν τα προβλήματα που μπορεί να έχει μια είσοδος σπιτιού προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους.

Παρακάτω θα δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ασφάλεια των πορτοπαραθύρων αλλά και πως να διασφαλίσετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας τοποθετώντας χρηματοκιβώτια https://fernand.gr/35-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B1 μακριά από τα βλέμματα των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Όσον αφορά τις κλειδαριές, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να διαλέξετε, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Εάν παρατηρήσετε ότι η κλειδαριά της πόρτας σας έχει σκουριά ή κάποια ζημιά, ίσως να ήρθε η ώρα να αλλάξετε την κλειδαριά με μία καλύτερη και πιο ασφαλή.

Οι πιο ασφαλείς τύποι κλειδαριών περιλαμβάνουν:

Κλειδαριά πέντε σημείων – Αυτή είναι μια τυπική κλειδαριά ασφαλείας πόρτας που την συναντάμε αρκετά συχνά σε διαμερίσματα και κατοικίες. Πολλοί την προτιμούν για τα σπίτια τους γιατί εφαρμόζει σχετικά εύκολα, ακόμα και σε παλιές πόρτες. Όσο περισσότερους μοχλούς έχει μια κλειδαριά πόρτας, τόσο πιο ασφαλής και πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί.

Σύστημα κλειδώματος πολλαπλών σημείων – Τα συστήματα κλειδώματος πολλαπλών σημείων έχουν τρία σημεία κλειδώματος τα οποία είναι ενσωματωμένα μέσα στην πόρτα. Οι θωρακισμένες πόρτες σπιτιών που υπάρχουν στο εμπόριο, έχουν τέτοιο σύστημα. Και αυτό το σύστημα κλειδώματος θεωρείται από πολλούς αρκετά ασφαλές. Επίσης, τα συστήματα αυτά έχουν εξελιχθεί πολύ και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα της πόρτας και την πολυπλοκότητα του συστήματος.

Μάνδαλο πόρτας – Το βράδυ, αφού έχετε κλειδώσει την πόρτα μπορείτε να βάλετε και ένα νυχτερινό μάνδαλο από πίσω για περισσότερη ασφάλεια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με μία από τις άλλες κλειδαριές που αναφέραμε.

Κλειδαριά Deadbolt – Αυτή η κλειδαριά ασφαλείας ανοίγει χρησιμοποιώντας ένα κλειδί ή μια στροφή του χεριού και προσφέρει μεγάλη ασφάλεια για τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού ή του γραφείου σας. Επίσης, είναι δύσκολο να παραβιαστούν με κάποια λεπίδα ή πιστωτική κάρτα. Αυτές οι κλειδαριές ταιριάζουν περισσότερο σε ξύλινες ή χαλύβδινες πόρτες.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε πρόσθετες ενισχύσεις στην πόρτα σας για να βελτιώσετε την ασφάλειά της.

Πέρα από τα μέτρα που πρέπει να πάρετε στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας, σίγουρα ακόμα και αν παραβιαστεί ο χώρος σας, σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε οι επιδέξιοι ληστές να βρουν τα διάφορα πολύτιμα αντικείμενα ή έγγραφα που έχετε σπίτι. Βρείτε μια κρύπτη για να τοποθετήσετε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που θα ανοίγει με βιομετρικά δεδομένα ή συνδυασμό πλήκτρων και βάλτε το σε σημείο που να είναι κρυμμένο και να μην μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει εύκολα. Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές σε διάφορες τιμές και συστήματα ασφαλείας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!

Related posts

10 παραλίες σε απόσταση μόλις 1 ώρα από το Περιστέρι

Peristeri News

Αυτά είναι τα 7 μεγαλύτερα Φεστιβάλ στα ελληνικά νησιά

Peristeri News

Τα παιδιά του κέντρου «Δια Λόγου Τέχνη» γέμισαν το θέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου (vid)

Peristeri News

Leave a Comment