PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Ψεύτικες υποσχέσεις τα περί ανάκαμψης και ανατροπής το 2014


Επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΚΚΕ στο μήνυμά του για το 2014.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΚΚΕ στο μήνυμά του για το 2014 λέγοντας ότι ο λαός δεν πρέπει να «πέσει στην παγίδα» των ψεύτικων υποσχέσεων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν σήμερα ο ένας μιλάει για το 2014 ως έτος «ανάκαμψης» και ο άλλος ως έτος «ανατροπής».

Η πρόταση του ΚΚΕ, όπως τη διατυπώνει στο μήνυμά του είναι αποδέσμευση από την Ε.Ε., μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με εργατική-λαϊκή εξουσία.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι είναι «η μόνη ρεαλιστική» πρόταση και αναγκαία προς όφελος του λαού.

Επίσης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, όπως λέει, της Ε.Ε. ότι υποστηρίζουν τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο.

Οι υπαρκτές διαφορές τους με τη συγκυβέρνηση δεν αφορούν το στόχο, επισημαίνει το ΚΚΕ, αλλά τα μέσα για την υλοποίησή του, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του λαού ότι με μία δήθεν καλύτερη διαπραγμάτευση, εντός των τειχών της Ε.Ε.,

Τέλος υποστηρίζει ότι από 1/1/2014 ξεκινά η μόνιμη επιτήρηση των χωρών από την Ε.Ε, με μνημόνια διαρκείας σε βάρος των λαών.

«Απέναντι στη σημερινή κατάσταση χρειάζεται να γιγαντωθεί μια δυναμική μαχητική εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση, με ισχυρό το ΚΚΕ παντού, στη βουλή, την ευρωβουλή, την τοπική και περιφερειακή διοίκηση, το κίνημα, στους χώρους δουλειάς, τις λαϊκές γειτονιές και την ύπαιθρο» τονίζει το ΚΚΕ στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment