PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κινηματογραφικό σκηνικό σε μανάβικο στο Περιστέρι – Ο ιδιοκτήτης εγκλώβισε τον κλέφτη (video)


Σκηνικό βγαλμένο από ταινία διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μανάβικο επί της Πελασγίας στο Περιστέρι.

Ο ιδιοκτήτης του μανάβικου βρισκόταν με τη γυναίκα του στον όροφο της επιχείρησης όταν άκουσαν φωνές από το χώρο του καταστήματος.

Στην επιχείρηση είχαν εισβάλλει δύο κλέφτες από ρολό του μαγαζιού ενώ ένας ακόμα φύλαγε τσίλιες έξω από το κατάστημα στον κεντρικό δρόμο της πόλης μας.

Ο ένας εκ των δύο κλεφτών ιχνηλατούσε το μαγαζί, την ώρα που ο άλλος ανέβαινε τις σκάλες για να προσεγγίσει το γραφείο όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης με τη γυναίκα του.

Χωρίς να περιμένει ότι βρισκόταν κάποιος στο κατάστημα, το κατάλαβε για τα καλά όταν ο επιχειρηματίας βγήκε από το γραφείο ξεκινώντας να τον καταδιώκει μέσα στο μαγαζί, την ώρα που οι άλλοι δύο το έβαλαν στα πόδια.

Ο ιδιοκτήτης του μανάβικου θέλοντας να προστατέψει τη γυναίκα του και το μαγαζί στη μάχη που εκτυλίχθηκε με τον κλέφτη κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ώστε να τον παραδώσει στην Αστυνομία.

Από τις φωνές τόσο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης όσο και της γυναίκας του, η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι με αρκετούς περίοικους να βγαίνουν στο δρόμο για να δουν τι συμβαίνει και παράλληλα να καλούν την Αστυνομία.

Περίπου σε 4 λεπτά δύο περιπολικά και τέσσερις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ένα εκ των τριών κλεφτών οδηγώντας τον στο τμήμα.

Το παράδοξο είναι ότι το προηγούμενο βράδυ είχε γίνει προσπάθεια για διάρρηξη σε κρεοπωλείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κατάστημα που συνέβη το σκηνικό.

Το βέβαιο είναι ότι τα περιστατικά έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και πλέον το Περιστέρι χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση των Αστυνομικών δυνάμεων και περιπολιών για αποφυγή παρόμοιων σκηνικών.

Δείτε το video με τα όσα διαδραματίστηκαν στο μανάβικο στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Πέμπτης:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment