PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Κανονικά στις 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές


Σε τήρηση των ημερομηνιών διεξαγωγής των εκλογών του ΚΙΝΑΛ παραπέμπουν όλες οι ενδείξεις, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά για λόγους υγείας.

Μπορεί για για λόγους ηθικούς αλλά και πολιτικούς, να έχουν παγώσει οι διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου, με τους εναπομείναντες υποψηφίους (Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο), να ανακοινώνουν αναστολή των εκστρατειών τους, ωστόσο σύντομα, αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοινή θέση τόσο των τριών, όσο και του επιτελείου της Φώφης Γεννηματά, είναι να μην υπάρξει καμία αναβολή στις ημερομηνίες των προγραμματισμένων εσωκομματικών εκλογών στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Το κρίσιμο θέμα, που συζητείται στο παρασκήνιο είναι εάν θα υπάρξει και πώς, κάποια παράταση στην προθεσμία για κατάθεση των απαιτούμενων υπογραφών από τους υποψήφιους.

Η προθεσμία λήγει μεθαύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και η συζήτηση σχετίζεται με το ενδεχόμενο να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιο καινούργιο υποψήφιο, που προφανώς θα θέλει να εκφράσει το χώρο, ο οποίος είχε επιλέξει να στηρίξει την επανεκλογή της Φώφης Γεννηματά.

Τα επόμενα 24ωρα τόσο η ηγεσία και τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής συλλογικά, όσο και οι εναπομείναντες υποψήφιοι για την ηγεσία του, αναμένεται να σταθμίσουν τα δεδομένα.

Οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, φέρονται να επικοινώνησαν χθες τηλεφωνικά και να συμφώνησαν να συναντηθούν και δια ζώσης για να συζητήσουν για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.

Σημειώνεται ότι, παρά την αιφνίδια υποτροπή στην υγεία της, η Φώφη Γεννηματά, θα συνεχίσει να διατηρεί τις ευθύνες που απορρέουν από το αξίωμα του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες για την αντικατάστασή της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment