PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου: Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»


To ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου που συμμετέχει ενεργά στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15 – 20:00 έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Η 5η Συνάντηση «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, με εισηγήσεις:

• Κλιματική αλλαγή – νέα δεδομένα, Κίμων Χατζημπίρος, Ομ. Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

• Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, Αντώνης Αυγερινός, PhD, Φαρμακοποιός, Υπ/γος ε.α., Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ)

• Συντονισμός: Εμμανουήλ Πικουλής, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Κοσμήτορας, Επιστημών Υγείας, Διευθυντής του ΠΜΣ «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών»

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr Για να παρακολουθήσετε την 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link https://www.youtube.com/watch?v=5HPnt1NzO0s

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment