PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κελάφας: Να εξουσιάζεις αντιπολιτευόμενος απλά δεν γίνεται


Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Δημήτρης Κελάφας, απέστειλε επιστολή σχολιάζοντας τα δημοτικά δρώμενα σήμερα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι για όλους», Δημήτρης Κελάφας, απέστειλε επιστολή σχολιάζοντας τα δημοτικά δρώμενα σήμερα, αναφέροντας τα εξής:

“Ποιος θα φανταζόταν ότι η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Ευσταθιάδου θα εμφάνιζε όλη της την δυσαρέσκεια για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου και θα έφτανε ακόμη και στο σημείο να μην δώσει ποτέ τον λόγο στους νεοεκλεγείς εκπροσώπους του.

Ποιος θα περίμενε τον Δήμαρχο που επιδεικτικά και συνεχόμενα ισχυρίζεται το ανεξάρτητο και ακομμάτιστο του παραταξιακού του φορέα, να ακούει αποσβολωμένος δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του να μιλάμε απέναντι του για την υπερηφάνεια τους και την πίστη τους στον κομματικό τους φορέα.

Ποιος περίμενε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κύριο Σταυρούλια να παραδέχεται ότι ο δήμος αποτελεί υποκατάστημα ενός χρεοκοπημένου καταστήματος άρα στην ουσία να δηλώνει ότι ο Δήμος χρεοκοπεί ακολουθώντας τον δρόμο του κράτους.

Λακκούβες, κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα στα σχολεία στα ΚΑΠΗ και στους παιδικούς σταθμούς, ελλείψεις προσωπικού, μειώσεις κονδυλίων για κοινωνική πολιτική και βοήθεια, λειτουργία κοιμητηρίου αποτελούν εκ των προτέρων άλυτα προβλήματα για την σημερινή διοίκηση.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά όμως πως η λαϊκή εντολή ήταν τόσο σαφής όσο και η εντολή της για να λυθούν τα προβλήματα και όχι να καταγγελθούν.

Αναγνωρίζουμε γιατί βιώνουμε τα οικονομικά προβλήματα του τόπου. Ωστόσο οι δημοτικές εκλογές έγιναν στα τέλη του 2010 και η χρονιά εκείνη ήταν η τρίτη συνεχόμενη που παρατηρήθηκε και καταγράφηκε ύφεση στην χώρα. Ποιος από αυτούς που τώρα απενοχοποιηθούν τα οικονομικά της πόλης ενοχοποιώντας τα οικονομικά της χώρας μας, είχε προετοιμάσει τους δημότες για εκείνα που έπρεπε να γνωρίζει (ως εξουσία) ότι θα έρθουν και δεν τα ανέφερε ποτέ;

Ποιος είπε στον Περιστεριώτη για τις βασικές, απλές καθημερινές δυσκολίες που θα διαχειριστεί εξαιτίας της οικονομικά χρεοκοπημένου κεντρικού κράτους; Γιατί ο υπερδανεισμός Δήμου Περιστερίου και Ελληνικού Κράτους ξέφυγε το ίδιο, αλλά ευθύνες φέρει αποκλειστικά και μόνο σήμερα το ίδιο το Κράτος για την ανευθυνότητα που επέδειξε;

Γιατί όσοι ενεπλάκησαν με εξουσιαστές και εξουσία έχουν αποτύχει αλλά κάποιοι που συνεχίζουν σε καρέκλες και θέσεις εξουσίας παραμένουν επιτυχημένοι εν μέσω γενικής και πλήρους αποτυχίας;

Να εξουσιάζεις αντιπολιτευόμενος απλά δεν γίνεται”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment