• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Κεδίκογλου: Ευχόμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μετασχηματιστεί σε υπεύθυνη αντιπολίτευση

Peristeri News
Ιούνιος30/ 2012

Αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

«Τρεις δεκαετίες μετά, οι Έλληνες άκουσαν και πάλι υποσχέσεις για έναν απροσδιόριστο Τρίτο Δρόμο για το Σοσιαλισμό», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Ο κ. Κεδίκογλου τονίζει: «Αντιπαρερχόμαστε τον πειρασμό αναφορών περί ιστορίας, επανάληψης και φάρσας. Ευχόμαστε στον κ. Τσίπρα να τηρήσει τη μόνη του ρεαλιστική υπόσχεση και να μετασχηματιστεί κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπεύθυνη αντιπολίτευση που απαιτεί η σοβαρότητα των περιστάσεων».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει λέγοντας «ας καταλάβει ο κ. Τσίπρας, ότι το σχέδιό του να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή, προσέκρουσε στη θέληση του Ελληνικού Λαού για ελπίδα και ανάπτυξη εντός Ευρώπης», ενώ συμπληρώνει ότι «η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την τροποποίηση των πολιτικών εκείνων, που οδήγησαν τη χώρα στην ύφεση και χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία».