PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κατώτερος των περιστάσεων στην Τρίπολη ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδική πόλη, με τους παίκτες του Ίλιτς να προσπαθούν αλλά να κάνουν και αρκετά λάθη.

Με αυτή την ήττα ο Ατρόμητος είχε δεύτερο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα στη Super League (0-5 από την ΑΕΚ) και έμεινε λίγο πίσω στη διεκδίκηση των play-off.

Ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με την πρώτη καλή στιγμή του στην εστία του Τσιντώντα στο 19′. Σε μια ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε δεξιά στον Καλτσά που έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι και τον Κρεσπί ο οποίος με σκαστό πλασέ νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν μια καλή στιγμή στο 22′ όταν ο Βέργος βρέθηκε σε θέση βολής επιχείρησε το σουτ αλλά αυτό ήταν άστοχο.

Οι Περιστεριώτες έχασαν πέναλτι στο 34′ και την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια. Ήταν στο 34′ όταν ο Έντερ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μουνάφο. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ήταν αρκετά άστοχος καθώς έστειλε τη μπάλα ένα μέτρο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γραμματικάκη.

Οι Αρκάδες έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 38′ όταν σε μια παρόμοια φάση με το τέρμα που σημείωσαν έγινε η σέντρα από τα δεξιά προς τον Κρεσπί ο οποίος αυτή τη φορά ήταν άστοχος.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων με τον Βέργο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, έκανε την προσπάθεια και ένα χλιαρό σουτ με τον Γραμματικάκη να αποκρούει σταθερά τη μπάλα.

Στο 53′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Μπαρτόλο έκανε την προβολή με τον Τσιντώτα να διώχνει εντυπωσιακά τη μπάλα σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Αστέρας κατάφερε να κάνει το 2-0. Ο Καλτσάς εκτέλεσε από τα δεξιά με τον Μιριτέλο να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Κρεσπί να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή να την στέλνει στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 61′ με προβολή του Ντε Μποκ αλλά ο Γραμματικάκης έδιωξε τη μπάλα σωτήρια και κράτησε το 2-0 υπέρ της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι σε μια αντίστοιχη φάση βρήκαν το γκολ της μείωσης του σκορ.

Σε σέντρα από τα δεξιά ο Μποκ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καστάνιο, αυτή άλλαξε πορεία και κατέληξε στο βάθος της εστίας του γκολκίπερ του Αστέρα.

Ο Αστέρας κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ, όπως ήθελε ο προπονητής του, μετά από μια εκπληκτική αντεπίθεση από τα αριστερά στο 77′ με τον Ζουγλή ο οποίος πάτησε περιοχή, δέχτηκε το μαρκάρισμα αλλά πρόλαβε να κάνει την πάσα στον Καλτσά ο οποίος επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσιντώτα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος θα μπορούσε να μπει ξανά στο ματς όταν ο Κούντε μέσα στην περιοχή έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το σουτ και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Λυρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74′ Χουχούμης), Μουνάφο (83′ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69′ Βαλιέντε(, Καλτσάς, Μπαρτόλο (70′ Ζουγλής), Κρέσπι (84′ Γκος), Μιριτέλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63′ Ντιρκς), Ρομπάιγ (66′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια, Βέργος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment