PeristeriNews.gr
Lifestyle

Kατηγόρησαν τον Τζέιμς Μποντ για παράνομη είσοδο σε πάρκο


Ο Τζέιμς Μποντ έχει τη συνήθεια να τρυπώνει κρυφά σε μέρη που δεν θα έπρεπε, αλλά που και που τον πιάνουν.

Την Τρίτη, ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στο Ουαϊόμινγκ απήγγειλαν ποινικές διώξεις εναντίον του ηθοποιού του Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν.

Τα δικαστικά έγγραφα ισχυρίζονται ότι, την 1η Νοεμβρίου, ο Μπρόσναν μπήκε παράνομα στις αποκαλούμενες «βεράντες μαμούθ» και «θερμικές περιοχές» του Εθνικού Πάρκου Yellowstone. Αυτές οι περιοχές στο πάρκο ήταν κλειστές, λένε τα δικαστικά έγγραφα στα οποία απέκτησε πρόσβαση ο Business Insider.

Οι κατηγορίες θεωρήθηκαν «έλασσον αδίκημα», σύμφωνα με την δικογραφία. Ο Μπρόσναν δεν έχει ασκήσει ακόμη έφεση.

Η διεύθυνση που εδρεύει στο Λος Άντζελες που αναγράφεται στην δικογραφία φαίνεται να σχετίζεται με τη διεύθυνση κατοικίας του, όπως ανέφερε αρχικά το The Messenger. Ο ηθοποιός έχει δικαστική ακρόαση προγραμματισμένη για τις 23 Ιανουαρίου σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Livingston Enterprise, ο Μπρόσναν γύριζε ένα θρίλερ στο Paradise Valley, λίγο έξω από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone, τον Οκτώβριο. Η ταινία γουέστερν, με πρωταγωνιστή επίσης τον Σάμιουελ Τζάκσον, έχει τον τίτλο «Ανίερη Τριάδα».

Ο Μπρόσναν παρουσίασε πρόσφατα μια σειρά του History Channel με τίτλο “History’s Greatest Heists” (Οι μεγαλύτερες κλοπές της Ιστορίας), σχετικά με τα σπουδαία κατορθώματα του να… τρυπώνεις κρυφά σε μέρη και μετά να ξαναβγαίνεις χωρίς να γίνεσαι αντιληπτός. Η υποτιθέμενη παράνομη είσοδος του Μπρόσναν στο Yellowstone είναι μάλλον απίθανο να παρουσιαστεί σε μελλοντικό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment