PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καθαρά Δευτέρα με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους


Άστατος αναμένεται ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους δυτικών διευθύνσεων, δημιουργώντας προβλήματα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Κυριακή αναμένονται λίγες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και στη νότια νησιωτική χώρα μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και από το μεσημέρι στη Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και κατά τόπους στα βόρεια ημιορεινά. Τα φαινόμενα που πιθανώς πρόσκαιρα στα δυτικά να είναι κατά τόπους έντονα, από τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς και ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο στα 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σταδιακά σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment