PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατέθεσαν Καρακούκης – Καλόγρηας για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας


Με τις καταθέσεις του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκου Καρακούκη και του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, συνεχίστηκε η ανάκριση για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι στο πόρισμά τους απέδωσαν τον θάνατο και των δύο παιδιών σε ασφυξία, κατά την πολύωρη κατάθεσή τους, επιβεβαίωσαν ενώπιον της ανακρίτριας τα επιστημονικά τους συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα, στο πόρισμά τους, οι δύο ιατροδικαστές είχαν καταλήξει στην άποψη ότι ο θάνατος των δύο παιδιών δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Κάτι που οδήγησε στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μεταξύ άλλων στο πόρισμά τους ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα με τη μεθοδολογία της εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου.

Με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και της δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment