Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό φάρμακο για την αναιμία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την απόφασή του να ανακαλέσει από την αγορά παρτίδα φαρμάκου κατά της αναιμίας, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), αποφασίστηκε η «ανάκληση της παρτίδας 000448 του φαρμακευτικού προϊόντος FERAGLUC Ferrous Gluconate 695 mg(80mg Fe++ ) BT x 10 sachets με ημερομηνία λήξης 02/2023, καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές ως προς τον έλεγχο της εμφάνισης.

Η εταιρεία RAFARM A.E.B.E., οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του συγκεκριμένου φαρμακευτικού προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΦ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χάκαραν τη Skroutz Last Mile – Ποια προσωπικά δεδομένα επηρεάστηκαν

Peristerinews.gr Newsroom

Παλαίμαχοι Ατρομήτου: Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Δημοσιογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: 3 συλλήψεις για επικίνδυνα απόβλητα στον Κηφισό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment