PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατάθεση γυναικοκτόνου: «Πήρα το μαχαίρι για να κάνω κακό στον εαυτό μου»


Το φως της δημοσιότητας βλέπει το υπόμνημα, που κατέθεσε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή ο 39χρονος γυναικοκτόνος της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος την προηγούμενη Πέμπτη.

Μεταξύ άλλων, στην απολογία του 39χρονου γίνεται λόγος για το πού πήρε το μαχαίρι, αλλά δεν γίνεται καμία αναφορά για τη στιγμή που δολοφόνησε τη 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς, αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακο και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκονται» φέρεται να υποστήριξε στο υπόμνημα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος δεν είπε στην ανακρίτρια για τη μήνυση, που του είχε υποβάλλει η 28χρονη για απόπειρα βιασμού, ενώ δεν στάθηκε ούτε στις καταγγελίες των συγγενών της για αποβολή μετά από ξυλοδαρμό.

«Ο 39χρονος παρακολουθούσε το κινητό της»

Το κινητό της 28χρονης, του τελευταίου θύματος έμφυλης βίας στους Αγίους Αναργύρους, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τις παραλείψεις των αστυνομικών για τη διαχείριση του περιστατικού.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης, Ελένη Μαζαράκη, μίλησε στον Alpha υπογραμμίζοντας πως «ο 39χρονος είχε τη δυνατότητα να ελέγχει και το Messenger και το Viber καθώς κι όλα τα κοινωνικά της δίκτυα».

«Γνώριζε τους κωδικούς της και πολλές φορές δεν μπορούσε να μιλήσει απευθείας με τους δικούς της, διότι γνώριζε τους διαλόγους» συμπλήρωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε την προηγούμενη Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έρευνα δείχνει ότι 117 καταδικασμένοι αστυνομικοί παραμένουν εν υπηρεσία

Peristeri News

Ίλιον: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 32χρονο

Peristeri News

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κρήτη

Peristeri News

Leave a Comment