PeristeriNews.gr
Διεθνή

Καταρρέουν οι κατηγορίες για τον Στρος Καν


Στο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης θα εμφανιστεί εκτάκτως σήμερα το απόγευμα ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Στο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης θα εμφανιστεί εκτάκτως σήμερα το απόγευμα ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, τη στιγμή που δημοσίευμα αναφέρει ότι καταρρέουν οι κατηγορίες της καμαριέρας εναντίον του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον δικηγόρο του, Μπέντζαμιν Μπράφμαν, ο πελάτης του θα ζητήσει αλλαγές στους περιοριστικούς όρους.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους Νιου Γιορκ Τάιμς που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι κατηγορίες εναντίον του δείχνουν να καταρρέουν.

Λίγες μόλις ώρες πριν από τη ξαφνική σημερινή εμφάνισή του Στρος Καν στο δικαστήριο, το τηλεγράφημα σημειώνει πως οι New York Times, επικαλούμενοι πληροφορίες ανακριτών τους οποίους δεν κατονομάζει, αναφέρουν ότι η καμαριέρα έχει κατ’ επανάληψη πει ψέματα σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε.

Ο Στρος Καν αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα και κινδυνεύει με 25ετή φυλάκιση σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.

Κατέβαλε ένα εκατ. δολάρια σε μετρητά και εγγύηση πέντε εκατ. δολαρίων προκειμένου να μετατρέψει την προφυλάκισή του σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Διαμένει σε διαμέρισμα του Μανχάταν, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησής του, ενώ φρουρείται σε 24ωρη βάση από ενόπλους.

Η σημερινή διαδικασία συνιστά έκπληξη αφού ο Στρος Καν ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 18 Ιουλίου για την εξέταση των κατηγοριών που τον βαρύνουν .

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Leave a Comment